Item image

Cafenea Egipteana Valea Regilor

Program:
Luni:
09.00-ultimul client
Marti:
09.00-ultimul client
Miercuri:
09.00-ultimul client
Joi:
09.00-ultimul client
Vineri:
09.00-ultimul client
Sambata:
16.00-ultimul client
Duminica:
16.00-ultimul client

Valea Regilor este o aparitie unica in scena foarte aglomerata a cafenelelor din Bucuresti. Cu un decor tematic Egiptean si un spatiu sarmant, cafeneaua Valea Regilor creeaza o atmosfera intima, perfecta pentru a petrece un moment special departe de agitatia orasului.

La Valea Regilor poti incerca una din multele sortimente de cafea, aromate si proaspat preparate “la nisip” dupa o reteta veche egipteana. Importate din cele mai exotice locatii de pe glob, cafelele de aici preparate dupa retete antice sunt motivul pentru care turistii dar si cunoscatorii locali aleg sa ne treaca pragul.

Daca un sortiment exotic de cafea nu e destul, atunci poti incerca una din alte specialitati egiptene sau poti alege unul din ceaiurile noastre orientale, cocktailurile delicioase sau alte bauturi racoritoare, pregatite numai in cafeneaua noastra.

Ceaiurile noastre imbietoare amesteca gustul placut al orientului cu arome mai cunoscute si creeaza o alternativa placuta pentru o cafea tare sau un cocktail delicios

Fii sigur ca incerci si narghileaua noastra, preparata special acum si cu arome de mar, pepene rosu, ananas, lamaie si portocala

Situata fix in centrul Bucurestiului, in Pasajul Villacrosse, Cafeneaua Valea Regilor este o picatura de sarm si calm oriental in mijlocul agitatiei metropolitane.

La Valea Regilor se pot organiza si evenimente speciale, de la onomastice la petreceri la evenimente corporatiste. Poti sa te bucuri de calitatea bauturilor noastre impreuna cu grupul tau de prieteni, rude si apropiati.

Decorul nostru unic bazat pe minunata civilizatie egipteana ce dateaza de peste 5000 de ani, cu toate elementele ei unice, de la piramide la faraoni intelepti te asteapta in localul nostru.

Asa ca pentru o experienta complet unica una care sa imbine un local trendy din centrul Bucurestiului cu ritmurile lente si calme ale Orientului cu cele mai atent alese sortimente de cafea si ceaiuri orientalei incearca Valea Regilor.