Item image

Casa Brancoveanu

Un restaurant cu specific romanesc situat in cartierul Berceni, Casa Brancoveanu este renumit, in special printre cei care locuiesc in aceasta zona a capitalei, pentru preturile sale extrem de accesibile. Un loc in care poti sa iei pranzul sau cina, dar si sa organizezi evenimente private, Casa Brancoveanu isi asteapta toti invitatii cu un decor rustic si o sala de aproximativ 100 de persoane.

Daca vrei sa mananci ceva tipic romanesc la un pret bun, Casa Brancoveanu este o alegere potrivita, dar nu te astepta sa gasesti aici arome speciale si gusturi deosebite. Mancarea este acceptabila, dar departe de standardele cu care ne-au obisnuit alte restaurante de acest gen din capitala. Meniul este variat si regasiti aici numeroase dintre bucatele noastre traditionale, dar si unele feluri inspirate din bucatariile diferitelor popoare. Cel mai sigur este, totusi, sa alegi una dintre mancarurile de pe la noi. Desi sunt pe meniu, mancarurile exotice nu sunt unul dintre atuurile acestui restaurant.

Sala acestui restaurant are un decor rustic, cu pereti imbracat in lambriuri, iar pentru evenimente poti opta pentru imbracarea scaunelor in huse. Sala este sporadic decorata cu cateva obiecte cu motive romanesti aruncate ici colo. Meniul pentru o petrecere incepe de la 80 de lei, un pret pe care nu il mai gasesti atat de usor in Bucuresti. In plus, nu trebuie sa platesti nimic pentru inchirierea locului, iar daca te aranjeaza mai bine, poti veni cu bautura de acasa.  Restaurantul Casa Brancoveanu este, de asemenea, echipat cu conexiune wireless pentru cei care nu se pot desprinde de magia internetului nici macar atunci cand iau masa.

Daca lucrezi undeva in sectorul 4 al capitalei, poti sa si comanzi mancare la Casa Brancoveanu. Nu va trebuie sa platesti taxa de livrare, iar comada, a carei valoare minima este de 30 de lei, va ajunge in aproximativ o ora. Pentru celelalte sectoare, valoarea minima a comenzii creste, la fel ca si timpul de livrare. Astfel, cei din sectoarea 1, 2, 3, 5 sau 6 vor trebuie sa comande produse in valoare de cel putin 60 de lei si sa astepte aproximativ o ora si jumatate pana la primirea comenzii. Programul de livrari incepe dimineata la 10 si continua pana la aceeasi ora seara, asa ca poti comanda mancare de la Casa Brancoveanu si la birou si acasa.

Cu toate plusurile si minusurile enumerate mai sus, Casa Brancoveanu ramane, totusi, un restaurant lipsit de pretentii, unde puteti iesi fara sa va goliti buzunarele. Daca nu esti un pretentios si pretul este unul din principalele criterii in alegerea unui restaurant, merita sa incerci Casa Brancoveanu. Poti iesi de acolo satisfacut daca atunci cand ai calcat pragul acestui restaurant, asteptarile tale nu au fost prea mari.