Item image

Garage Hall Bucuresti

Program:
Luni:
9:00 - 1:00
Marti:
9:00 - 1:00
Miercuri:
9:00 - 1:00
Joi:
9:00 - 1:00
Vineri:
9:00 - 1:00
Sambata:
9:00 - 1:00
Duminica:
9:00 - 1:00

Garage Hall nu este un loc al fitelor, este un loc unde sa te simti relaxat, in largul tau si cu chef de distractie. Clubul a luat nastere din dorinta de a gasi un loc in care lumea sa vina sa asculte muzica intr-o atmosfera cool si hip data de ideea de petrecere intr-un garaj. Decorul este exact cum te astepti, lucruri vintage puse cu grija din loc in loc, instrumente muzicale si evident muzica buna care sa mentina toata atmosfera interesanta. In acest loc spatios poti sarbatori evenimentul tau important sau te poti alatura prietenilor intr-o seara pentru distractie maxima. De asemenea, un spatiu atat de deschis nu va fi foarte aglomerat si te poti misca in voie si respira usor chiar daca esti intr-un club plin de oameni.

Iubitorii de karaoke vor fi extrem de fericiti sa afle ca aici sunt regulat tinute seri de karaoke unde poti canta cat te tin plamanii singur daca doresti o povocare sau alaturi de prieteni.  Muzica, pe langa melodiile alese de public la karaoke este in general alternativa sau electro iar bauturile sunt toate pe care le gasesti intr-un bar care se respecta si chiar mai mult. Exista combinatii interesante in meniu si cocktailuri clasice care sigur iti vor face cu ochiul.

Avantajul este ca atunci cand vii pe zi la Garage Hall este ca poti sta la discutii cu prietenii intr-un loc interesant si placut cu muzica in surdina iar seara poti dansa si asculta muzica data la maxim alaturi de o gramada de oameni care se distreaza odata cu tine.