Sushi in Bucuresti

Home » Sushi » Sushi in Bucuresti

Daca de bucataria italiana si de delicioasele sale feluri de mancare a auzit toata lumea, nu acelasi lucru se poate spune despre traditiile culinare japoneze. Da, am auzit cu totii despre sushi, dar toata lumea a gustat aceste roluri de origine japoneza? Surprinzator, din ce in ce mai multi locuitori ai capitalei isi exprima preferinta pentru rolurile de sushi, iar, in ultimii ani, Bucurestiul a inregistrat un trend crescator in acest sens si numarul restaurantelor de sushi din capitala a devenit din ce in ce mai mare. Pentru ca cererea pentru acest produs traditional japonez a devenit un adevarat trend, Bucurestiul se poate mandri acum si cu restaurante care ofera servicii de livrare sushi la domiciliu.

Prin urmare daca sushi este una dintre preferintele dvs. culinare, iar in acest moment va intrebati cum se prepara sushi, Sushi Center este cea mai buna adresa. A acest site afiseaza retete bucatariei Japoneze cu poze, iar daca nu ai chef sa gatesti, poti comanda de la aceste restaurante:

My Sushi
Punand la dispozitia iubitorilor de roluri japoneze un meniu destul de bogat si de variat, My Sushi va ofera o gama larga de preparate calde, precum si meniuri special concepute pentru vegetarieni si delicii dulci specifice bucatariei japoneze. Pentru cei care abia acum incearca aceasta bucatarie, My Sushi ofera meniuri combo, care includ feluri diferite pentru ca dvs. sa degustati din fiecare cate un pic. Aceste meniuri sunt o alegere potrivita si pentru mese festive, oferind varietate meniului

You & Me Sushi
Disponibile zilnic pana la ora 21.00, iar la sfarsitul saptamanii intre orele 14 si 23, You & Me Sushi este un alt restaurant la care puteti comanda prin intermediul Sushi Center. Aici veti gasi meniuri standard, dar la aceeasi adresa se poate comanda si o pizza cu peste sau cu fructe de mare.

Yoshi
Yoshi este o alta adresa de sushi a capitalei si un alt restaurant de sushi la serviciile caruia puteti apela prin Sushi Center. Va veti bucura de acelasi gust desavarsit indiferent daca comandati acasa sau mergeti la restaurant.

Sushi Ko
Situat in inima Centrului Vechi, restaurantul Sushi Ko ofera si servicii de livrare de sushi la domiciliu. In afara de sushi, in meniul acestui restaurant gasiti multe alte feluri de mancare tipic japoneze, precum si bauturi si deserturi inspirate de traditiile aceleiasi bucatarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *