Item image

Cucina La Karyna

Program:
Luni:
10:00 - 18:00
Marti:
10:00 - 18:00
Miercuri:
10:00 - 18:00
Joi:
10:00 - 18:00
Vineri:
10:00 - 18:00
Sambata:
10:00 - 18:00
Duminica:
Inchis

Daca sunteti in cautarea unei adrese bune pentru a comanda mancare la serviciu sau acasa la dvs., Cucina La Karyna este un astfel de nume de incredere, care va poate deservi in fiecare zi a saptamanii. Ce putem comanda la ei? Tot felul de bunatati cu care ne-am obisnuit de la mama de acasa, pizza si cosulete de aluat pufos umplute cu diferite feluri de carne sau cu chiftelute vegetariene.

Cucina La Karyna este o pizzerie resturant care ofera servicii de livrare mancare in sector 2 si catering, dar posibil ca pe viitor va avea si un local in care sa savurati aceleasi produse delicioase in compania prietenilor sau familiei. Pana atunci, ii puteti contacta prin intermediul site-ului lor, pe mail sau la telefon pentru a comanda oricare dintre felurile de mancare delicioase care figureaza in meniu. Nu ezitati sa ii incercati, cu siguranta veti reveni si ii veti recomanda tuturor prietenilor si cunoscutilor dvs.

Recomandarile celor care au mancat deja la Cucina La Karyna merg catre pizzele lor delicioase pe care le puteti degusta comandand meniul zilei, care se schimba zilnic. Un alt produs care s-a dovedit a fi pe placul tuturor sunt cosuletele din aluat pufos, in care bucatarii de la Cucina La Karyna vor pune delicii felurile, de la aripioare picante pana la costite de porc, de la buzdugane de pui in crusta de porumb pana la renumitul pui Shanghai sau carnaciorii casei. Cosuletele din aluat sunt atat de populare incat lista delicateselor cu care pot fi umplute se lungeste in fiecare zi, demonstrand ca celor de la Cucina La Karyna le pasa de parerile, preferintele si dorintele clientilor lor cei mai fideli.

Care sunt avantajele sa comandati mancare la Cucina La Karyna? Dispunand de un meniu variat, aceasta pizzerie restaurant va ofera mancaruri delicioase in fiecare zi a saptamanii fara a va plictisi. Astazi aveti chef de o ciorbita, maine de o pizza, iar poimaine parca v-ar pica bine niste mititei. Toate sunt posibile cu o singura adresa si veti fi sigur ca beneficiati de aceleasi servicii de calitate, de acelasi gust delicios si de o servire rapida si impecabila. Cucina La Karyna este una dintre adresele de baza pe care trebuie sa le cunoasteti daca sunteti unul dintre obisnuitii serviciilor de livrare de pizza sau alte feluri de mancare la domiciliu.