Item image

Restaurant Bacio

Program:
Luni:
12:00 - 24:00
Marti:
12:00 - 24:00
Miercuri:
12:00 - 24:00
Joi:
12:00 - 24:00
Vineri:
12:00 - 24:00
Sambata:
12:00 - 24:00
Duminica:
12:00 - 24:00

Imbinand in mod armonios ambianta de lux cu decoratiunile clasice, Bacio este un reper in peisajul bucurestean, serviciile sale fiind apreciate de multi dintre locuitorii capitalei care au calcat pragul acestui local. Situat in Piata Dorobanti, lounge barul Bacio isi asteapta vizitatorii in fiecare zi si ii imbie cu numeroase feluri de sushi, cu inghetata italiana, delicatese de ciocolata si multe prajituri irezistibile. Aceasta este oferta de pe meniul Bacio, care i-a incantat si sedus pana acum pe toti cei care au incercat deja deliciile culinare puse la dispozitie de acest bar-restaurant.
De ce ne place inghetata italiana? Pentru ca are un gust desavarsit? Pentru ca aromele se imbina in mod armonios si intr-un fel suprinzator de bun. Pentru ca este facuta din ingrediente proaspete si de calitate? Pentru ca este servita rapid si eficient de chelnerii profesionisti de la Bacio. Daca numai inghetata in sine reprezinta un motiv suficient pentru a vizita acest bar de top al Bucurestiului, trebuie sa stiti ca la Bacio va asteapta mai multe surprize delicioase.
Va plac rolurile de sushi? Intr-adevar, la Bacio le puteti degusta in tihna si puteti reveni sa va faceti pofta ori de cate ori doriti. Nu sunteti un amator de sushi? Puteti veni la Bacio pentru a savura delicioasele produse pe baza de ciocolata sau alte deserturi pregatite cu mare grija de cofetarii casei. Indiferent care este motivul pentru care vizitati acest lounge bar, un lucru este cert – veti petrece aici clipe placute, in compania prietenilor, va veti delecta papilele gustative cu diferite feluri de mancare sau cu deserturi delicioase, veti asculta muzica de calitate si cu siguranta nu veti pleca nesatisfacut. Mai mult decat atat, veti reveni la Bacio si veti recomanda acest lounge bar cu atmosfera placuta si bucatarie delicioasa tuturor prietenilor si cunoscutilor dvs.