Item image

Templul Soarelui (Eminescu) Bucuresti

Program:
Luni:
12:00 - 1:00
Marti:
12:00 - 1:00
Miercuri:
12:00 - 1:00
Joi:
12:00 - 1:00
Vineri:
12:00 - 1:00
Sambata:
12:00 - 1:00
Duminica:
12:00 - 1:00

Restaurantul Templul Soarelui este un restaurant ce doreste sa aduca ceva aparte in Bucuresti. Atunci cand doriti sa luati masa intr-un loc cu totul deosebit, un loc cu istorie si multa poveste in spate, Templul Soarelui va ofera produse excelente, pline de arome si o servire ireprosabila. Cu o bucatarie care isi trage originile din Sichuan ce ofera o diversitate a mancarii extraordinara, plus arome pe care nu le-ai mai incercat pana acum restaurantul vine in intampinarea clientilor cu un concept excelent. Mancarurile sunt o adevarata incantare pentru simturi cu ingrediente aduse din Asia dar si cu ingrediente proaspete ce vor fi un adevarat desfat in farfuria dumneavoastra.

Aici poti gusta preparate ca: chiftelute delicioase cu susan, furnici in copac, spaghete de orez cu legume, rata cu 5 arome, coaste de porc cu 5 arome, porc cu alune, etc. Iar daca ai pofta de ceva dulce, deserturile cu siguranta te vor incanta dupa asa o masa copioasa: ananas cu caramel, “stupi de albine”, litchi cu crema de zahar, etc.

Si ca sa te simti bine in timp ce iei masa, Templul Soarelui are un decor care te va face sa te simti ca intr-un palat asiatic. Servirea este mereu ireprosabila iar personalul de-aici iti va sta mereu la dispozitie cu informatii despre anumite feluri de mancare din meniu sau pentru a te ajuta cu orice altceva ai nevoie in timpul mesei. Templul Soarelui este cu siguranta locul perfect pentru o intalnire romantica in care doresti sa iti impresionezi partenera sau pentru o iesire cu prietenii cand ai chef de ceva bun.