Item image

Trattoria Verdi Mendeleev

Program:
Luni:
11.30 - ultimul client
Marti:
11.30 - ultimul client
Miercuri:
11.30 - ultimul client
Joi:
11.30 - ultimul client
Vineri:
11.30 - ultimul client
Sambata:
11.30 - ultimul client
Duminica:
11.30 - ultimul client

Un restaurant unde gasesti mereu buna dispozitie, Trattoria Verdi este locul unde pasesti pe taramurile Italiei. Restaurantul de pe Mendeleev este locul in care ingredientele proaspete sunt transformate in preparate cu o savoare aparte. Dupa cum bine stim, bucataria italiana este una dintre cele mai apreciate bucatarii din lume iar restaurantul de pe Mendeleev te va face sa o iubesti cu adevarat. Cu o servire la cele mai inalte standarde, personal amabil si o atmosfera linistita in care sa te poti relaxa, restaurantul reuseste sa fie un coltisor in care sa-ti petreci cateva ore in tihna in Bucurestiul haotic.

Ingredientele sunt de cea mai buna calitate iar preparatele ce vor iesi din mainile iscusite ale bucatarilor vor deveni in curand preparate favorite. Printre acestea gasesti atat deserturi spectaculoase cat si carne de toate felurile facuta exact asa cum iti doresti. Nu ezita sa incerci ceva nou de fiecare data cand te afli la Trattoria Verdi pentru a gusta din toate preparatele minunate.

Personalul iti va sta la dispozitie fie ca esti indecis cu privire la ce doresti sa mananci fie atunci cand cauti o bautura fina care sa completeze masa incredibila care urmeaza sa ti se aduca. Iar pe langa tot acest festin, vei putea sa admiri si decorul special dar si sa asculti muzica classica sa te relaxeze dupa o zi de munca. Pe timp de iarna poti sta in restaurantul confortabil si cald iar vara, in zilele cele mai toride, poti lua un pranz usor alaturi de o bautura rece pe terasa.