Item image

Caru' cu Bere Bucuresti

Program:
Luni:
08.00-24.00
Marti:
08.00-24.00
Miercuri:
08.00-24.00
Joi:
08.00-24.00
Vineri:
08.00-02.00
Sambata:
08.00-02.00
Duminica:
08.00-24.00

Caru cu bere” este locul care pastreaza nemuritor spiritul Bucurestiului de alta data. Beraria din Strada Stavropoleo este incarcata de traditie si este cu siguranta unul dintre putinele localuri din capitala care nu s-a schimbat major de-a lungul anilor. Cea mai fascinanta parte a sa, arhitectura ne reaminteste de ce odata Bucurestiul era supranumit Micul Paris.

Faima si numele sau i se trag de la berea fabricata dupa o reteta secreta si originala din 1879, iar pentru mult timp specialitatea casei au fost crenvurstii cu hrean. Restaurantul are dimensiuni impresionante, putand primi 500 de clienti in acelasi timp, iar de cele mai multe ori acesta este aproape plin. Intregul local vibreaza de veselie si pofta de viata, atmosfera si mancarea sa unica fiind de-a dreptul cuceritoare. Cladirea in sine are  o importanta istorica deosebita, fiind considerata emblema orasului Bucuresti si declarata Monument de Istorie si Arhitectura.

Meniul restaurantului „Caru cu bere” este destul de amplu incluzand mai mult preparate traditionale romanesti. Portiile sunt cat se poate de generoase si, indiferent de apetit, iti va fi aproape imposibil sa dovedesti o farfurie intreaga de unul singur. Preturile sunt rezonabile avand in vedere cantitatea si gustul mancarii servite.

Iar la capitolul bauturi, localul nu dezamageste niciodata. Posibilitatile sunt variate: de la berea sa unica si originala la diverse sortimente de bere straina, sau felurite tipuri de vinuri romanesti ori internationale. Bineinteles, trebuie ca macar o data sa-i incercati faimoasa bere, care merge de minune cu gustul bun al preparatelor romanesti.

Servirea la „Caru cu Bere” este destul de multumitoare. Personalul este amabil si serviabil, insa perioada necesara pentru a aduce mancarea este destul de mare. Acest lucru se datoarea in mare parte numarului mare si constant de clienti  din restaurant, cat si dimensiunilor impresionante ale locatiei.

„Caru cu bere” este locul perfect pentru a ne impresiona prietenii sau partenerii de afaceri straini cu originalitatea mancarii si vitalitatii romanesti. In 2014, aproxativ 2500 de clienti ii treceau zilnic pragul, iar 36% dintre ei erau straini. Atmosfera este una vesela, chiar galagioasa, insa cat se poate de placuta si contagioasa.

Restaurantul „Caru cu Bere” este unic in Bucuresti. Este o locatie care pastreaza farmecul traditional al Micului Paris si il infrumuseteaza cu savoarea cuceritoare a bucatariei romanesti.  Ori de cate ori iti doresti o experienta culinara originala alege cu incredere sa iei masa la „Caru cu Bere”!