Item image

La Mama Episcopiei Bucuresti

Program:
Luni:
10:00-24:00
Marti:
10:00-24:00
Miercuri:
10:00-24:00
Joi:
10:00-24:00
Vineri:
10:00-24:00
Sambata:
10:00-24:00
Duminica:
10:00-24:00

„La Mama” este unul dintre restaurantele de referinta de pe piata bucuresteana. Cu o experienta de peste 15 de ani in servirea clientilor capitalei cu mancare traditionala, compania se poate lauda cu 8 locatii numai in Bucuresti. Fiecare restaurant din lantul sau se defineste prin spatii ample, decor modern si primitor, atmosfera relaxanta si servire excelenta.

„La Mama” Ateneu de pe strada Episcopiei nr 9 este una dintre cele mai elegante locatii ale sale. Aici mobilierul clasic din lemn rosiatic se imbina armonios cu boltele arcuite, tavanele inalte si tablourile vintage. Meniul este acelasi ca in oricare alt restaurant „La Mama”, fiind foarte generos in ceea ce priveste numarul de preparate cu specific romanesc, portiile sunt considerabil mai mari decat in alte restaurante similare din oras, iar preturile deosebit de accesibile.

Mancarea servita in restaurantul „La Mama” Ateneu este gustoasa si are cu adevarat savoarea specifica mancarii traditionale, gatite in casa. Atmosfera este mereu vesela, localul fiind frecventat de numerosi bucuresteni care cauta o varianta practica pentru a savura o masa de pranz sau cina gustoasa la preturi mici. Insa oricat de aglomerat ar fi, prepararea si servirea mancarii sunt intotdeauna rapide. In general, dureaza aproximativ 10 minute pentru a ti se aduce mancarea, ceea ce este un avantaj important pentru cei care sunt in pauza de masa si nu-si permit sa astepte 40 de minute sau mai mult pentru a fi serviti.

„La Mama” Ateneu este fara nici un dubiu un restaurant cu specific romanesc actual si acesibil unde putem fi siguri ca de fiecare data cand poftim la arome autentice romanesti vom regasi aceeasi savoare cuceritoare a mancarurilor traditionale servite intr-o maniera ireprosabila. Personalul este de asemenea foarte prietenos si serviabil, iar muzica este placuta, de lounge. Toate acestea recomanda restaurantul „La Mama” Episcopiei pentru ocaziile in care vrem sa iesim in oras pentru a manca, intr-un loc in care gustul bun si atmosfera calda si destinsa ne invita la relaxare si socializare.